Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

BIO-RACIONÁLIS TERMESZTÉSI MODELL

SZELÍDEBB NÖVÉNYVÉDELEM
BIO-RACIONÁLIS GONDOLKODÁS


Sikeres kutatás-fejlesztési munkát követően 2014-ben szabadalmaztatott AMINORET® bioracionális technológia a változó piaci és gazdasági környezet kihívásaira nyújt megfelelő választ és megoldást. A mezőgazdasági termesztésben általánosan alkalmazott, kizárólag a műtrágya-használatra és a növényi élősködők mérgezésére épülő termesztéstechnológia ugyanis már középtávon sem fenntartható.

Célunk, hogy a kémiára épülő technológiák helyett a Bio-Racionális növényvédelmi gyakorlat lépéseit megismertessük és széles körben terjesszük.

Az AMINORET® modell a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésén, annak növelésén, a növényi immunrendszer erősítésén alapszik.

Többéves kísérletezés gyakorlati tapasztalatai és számtalan elismerő termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az AMINORET® bioracionális technológia jól illeszthető a mindennapos termelési gyakorlatba, költséghatékony, környezettudatos, miközben a termesztők és fogyasztók egészségét is védi.
 

A Bio-Racionális gondolkodás nem más, mint eszköztár a kockázatokat rejtő és nem fenntartható technológiák fokozatos felváltására. A modell lehetőséget teremt a tiszta, jóízű, egészséges zöldség-gyümölcs költséghatékony termesztésére, ezzel megteremti az alapját a hosszú távon is fenntartható termelésnek.

Az AMINORET® bioracionális technológia a termelők integrálására is alkalmas, és az így megtermelt egységes árualappal javítható a magyarországi kertészet hazai és külpiaci versenyképessége, bővíthetők az értékesítési csatornák.
 

A technológia három alappillére:

  • a talajélet növelése, a talaj élővilágát gazdagító mikroszervezetek életfeltételének, szaporodásának javítása
  • a növényi immunrendszer erősítése és
  • kémiai növényvédelem helyett biostimulátorok alkalmazása

További informáciért böngéssze honlapunkon a dokumentum könyvtárban a szántóföldi, zöldség-gyümölcstermesztés részletes technológiai leírásait itt: dokum/79

Termékeinket AMINORET® védjeggyel cimkézzük, ismerje meg és keresse a védjegyet a szakboltok polcain!

További hasznos információért és egyedi árajánlatért keresse irodánkat:

info@hortiservice | +36 76 411 836